Zöldséges tarhonya
Első, amit megosztok veletek: zöldséges tarhonya
Persze, mondhatnánk, hogy fúúúúj, tarhonya, nem is egészséges, tele van szénhidráttal... De erre én azt mondom, legyen durum, és legyen mérték. Három főre főztem (remélem ízleni fog nektek is, csajok!).
240 g tarhonyát készítettem el, hagymát pároltam alá. Nem részletezem az elkészítést, hiszen ti, akik olvassátok, lehet, hogy ezt már jobban készítitek, mint én:)))
Aztán befutottam a spejzba, ahol is találtam egy paradicsomot, meg három darab félig fonnyadt paprikát. Megszabadítottam őket a használhatatlan részektől, és felaprítottam mindegyiket. Aztán benéztem a mélyhűtőbe, ahol is találtam még zöldborsót, és kukoricát. Abból is öntöttem az aprított zöldségekhez egy-két marékkal. Egy pici hagymát megdinszteltem kevés kókuszzsíron, arra mehetett a zöldségkavalkád. Rá só, fokhagymapor. Mikor már majdnem jó volt, ráöntöttem egy pici paradicsompüré felét (mert ennyi maradt egy két nappal ezelőtti főzésnél).
A végén összekevertem a két "cuccot" és már kész is.
Isteni lett!!!!