Repülő krémes - másképp
Imádom a repülő krémest. Különösen, amit anyukám csinál. Jó sok kalória van benne, ezért most igyekszem kerülni:) Ez a süti csak nyomokban emlékeztet rá, de így is nagyon finom.
Tészta:
25 dkg KF liszt (vagy más ch csökkentett)
7 dkg margarin
1 tojás
kis kanál szalakádé
2 ek vaníliás fehérjepor
2 mérőkanál Yummy Sweet édesítőpor
és annyi tej, amivel rugalmas tésztát kapunk.
Fentieket összegyúrjuk és három részre osztjuk a tésztát. Kisodorjuk és tepsi hátulján megsütjük, majd hagyjuk kihűlni.
Krém:
A korábban elkészített hamis pudingot (elkészítését lásd itt: https://heg-hutobol-egeszsegesen.webnode.hu/news/hamis-csokipuding/) előkészítjük.
25 dkg margarint kikeverünk 21 mérőkanál Yummy Sweet édesítővel és 3-4 kanál vaníliás fehérjeporral. Mikor már sima, hozzá keverjük a csokipudingunkat.
Ha kihűltek a lapok, megtöltjük a krémmel és hűtőbe tesszük pihenni, hogy megdermedjen a krém.
Akár másnapig is. Jól összepuhul, és nyaammmmmi!!
Jó étvágyat!