Rakott zöldban így
225 g fagyasztott zöldhüvelyű zöldbab
1 db virsli
némi tejföl
ízlés szerint bulgur
light trappista a tetejére
1 nagyobb hagyma
pici kókuszzsír
só, bors, fokhagymapor
Elkészítés:
Hagymát kockázd össze, és a kókuszzsíron párold meg. Mikor már jó üveges, szórj rá pirospaprikát, majd mehet bele a zöldbab (fagyosan) és a karikázott virsli és annyi víz, hogy ellepje. 5 perc múlva mehet bele a bulgur, és megint 5 perc után vedd le a tűzről. Vedd két részre, és az első felét rakd a jénai tálba. MEhet rá a tejföl fele, aztán a zöldbabos kavarc másik fele és ismét tejföl. Tetejére light sajt.
Addig süsd magas fokozaton, míg jól megpirul a teteje!
Jó étvágyat!