Rakott zöldban így

2015.01.12 20:58

225 g fagyasztott zöldhüvelyű zöldbab

1 db virsli

némi tejföl

ízlés szerint bulgur

light trappista a tetejére

1 nagyobb hagyma

pici kókuszzsír

só, bors, fokhagymapor

 

Elkészítés:

Hagymát kockázd össze, és a kókuszzsíron párold meg. Mikor már jó üveges, szórj rá pirospaprikát, majd mehet bele a zöldbab (fagyosan) és a karikázott virsli és annyi víz, hogy ellepje. 5 perc múlva mehet bele a bulgur, és megint 5 perc után vedd le a tűzről. Vedd két részre, és az első felét rakd a jénai tálba. MEhet rá a tejföl fele, aztán a zöldbabos kavarc másik fele és ismét tejföl. Tetejére light sajt.

Addig süsd magas fokozaton, míg jól megpirul a teteje!

 

Jó étvágyat!