Párolt csirkemell bacon szalonnával és rántott avokádó
Rántott? Meg szalonna??? Gondolhatjátok, hogy már megint milyen egy ostoba talál ki ilyeneket diéta és egészség gyanánt. Hát jól figyeljetek, mert én ilyen ételek mellett vesztettem el a súlyom egy részét. Aki nem hiszi, járjon utána...
Szóval. A rántott avokádót a következőképp paníroztam: liszt (én mindig KF lisztet használok - a kelt tésztákhoz való jött be, az mindenhez jó), tojás, és mester-morzsa (ez kizárólag azért volt itthon, mert kaptam - köszi Csilla!!). A morzsába folyékony margarint és fokhagymaport tettem, úgy forgattam bele az avokádókat. (természetesen előtte sózni!!!) Amikor kész, sütőpapírra fektettem és be a sütőbe pirulásig.
Húsra sózás után rátekertem egy(!) szelet bacon szalonnát, aztán megpároltam.
Utána már csak a tálalás volt hátra. Fogadjátok meg a jótanácsom! A tálalás mindig nagyon fontos. Sokkal jóízűbben fogyasztasz majd el egy kisebb adag ételt is, ha megfelelően tálalod még otthon is, ha csak magadra főzöl! Én szeretek sok zöldséget enni az ebédhez is. Így az uborka mellett döntöttem, és mellédobtam még pár szem fekete olivabogyót is!
Ebédre fel!!!!