Desszert, vagy reggeli...

2015.01.06 20:15

Pár napra el vagyok látva reggelivel:)

Hozzávalók:

12 evőkanál KF liszt

1 tojás

1 dl tej

1 porélesztő

csipet só

2 mérőkanál Yummy Sweet édesítőpor

pici víz

 

Kelt tésztát gyúrunk és hagyjuk egy fél órát kelni. Amikor kész, a tésztát annyifelé vesszük, ahány péksütit akarunk készíteni. Én többfélét csináltam, úgyhogy 2 negyed darabból lett a túrós-meggyes "bukta", egy negyedből a fahéjas kiscsigák, a másik negyedet ismét négyfelé vágtam, (háromszögekre) és egy háromszögből lett mozarellás, a másik háromból pedig réteges kakaós...

Csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mivel töltjük, és milyen formát készítünk belőle... A lényeg, semmi cukor, semmi fehérliszt:)!!!!