Desszert, vagy reggeli...
Pár napra el vagyok látva reggelivel:)
Hozzávalók:
12 evőkanál KF liszt
1 tojás
1 dl tej
1 porélesztő
csipet só
2 mérőkanál Yummy Sweet édesítőpor
pici víz
Kelt tésztát gyúrunk és hagyjuk egy fél órát kelni. Amikor kész, a tésztát annyifelé vesszük, ahány péksütit akarunk készíteni. Én többfélét csináltam, úgyhogy 2 negyed darabból lett a túrós-meggyes "bukta", egy negyedből a fahéjas kiscsigák, a másik negyedet ismét négyfelé vágtam, (háromszögekre) és egy háromszögből lett mozarellás, a másik háromból pedig réteges kakaós...
Csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy mivel töltjük, és milyen formát készítünk belőle... A lényeg, semmi cukor, semmi fehérliszt:)!!!!