Csirkecomb almával és hagymával
Azoknak ajánlom, akik szeretik a gyümölcs és a hús rendkívüli aromáját együtt :)
Hozzávalók:
1 csirkecomb
3 alma (én zöldalmát használtam)
2 fej vöröshagyma
pici reszelt sajt (opcionális :))
só
3 kanál kókuszzsír
A csirkecombot lesóztam, és a jénai tál közepére raktam (be is lehet pácolni előtte nap, de ez hirtelen ötlet volt). Köré kockáztam a zöldalmát, majd nagyobb darabokra szeltem két közepes vöröshagymát. Meglocsoltam három evőkanál kókuszzsírral, rá a jénai teteje és mehetett a sütőbe.
30 percen át alacsony, majd 10-20 percig levéve a jénai tál tetejét, magas fokozaton sütöttem. Mielőtt megsült megbolondítottam egy kis light reszelt sajttal.
Jó étvágyat!!