Csirkecomb almával és hagymával

2015.07.17 14:10

 

Azoknak ajánlom, akik szeretik a gyümölcs és a hús rendkívüli aromáját együtt :)

Hozzávalók:

1 csirkecomb

3 alma (én zöldalmát használtam)

2 fej vöröshagyma

pici reszelt sajt (opcionális :))

3 kanál kókuszzsír

 

 

A csirkecombot lesóztam, és a jénai tál közepére raktam (be is lehet pácolni előtte nap, de ez hirtelen ötlet volt). Köré kockáztam a zöldalmát, majd nagyobb darabokra szeltem két közepes vöröshagymát. Meglocsoltam három evőkanál kókuszzsírral, rá a jénai teteje és mehetett a sütőbe.

30 percen át alacsony, majd 10-20 percig levéve a jénai tál tetejét, magas fokozaton sütöttem. Mielőtt megsült megbolondítottam egy kis light reszelt sajttal.

 

Jó étvágyat!!