Lecsó gerslivel

2015.01.06 20:07

Már bedobozolva holnapra. Tanácstalan voltam. Az ünnepek után nem nagyon kívántam húst

Hozzávalók:

10 dkg gersli

1 fej vöröshagyma

1 pici üveg lecsó

só, fokhagymapor

Szóval. Egy fej hagymát megpároltam kevés kókuszzsíron és utána beletettem a gerslit. Mikor jól átpörgött, felengedtem vízzel és ízesítettem. Sóval és fokhagymaporral. Fedő alatt hagytam főni. Sok idő kell hozzá, úgyhogy legyünk türelmesek.

Amikor már nagyjából az összes vizet felitta, beletettem egy pici üveg eltett lecsót és ismét öntöttem hozzá vizet, hogy kb egy ujjnyira ellepje.

Innentől kezdve már csak az a dolga, hogy dagadjon, úgyhogy fedetlenül főtt tovább.

 

Jó étvágyat!